BIG DOG SUPER TECHNOLOGY ROBOT!!

|

THE MOST ADVANCED
QUADRUPED ROBOT ON EARTH!!




Big Dog serius tababoooowww! teknologi robot ini dibangunkan oleh boston dynamics. haa yang buatkan dia dikagumi ni big dog hampir memiliki keupayaan sebenar seperti boleh berjalan, berlari, mengimbang badan, mendaki bukit, berjalan atas batu, salji dan juga mampu membawa muatan berat. lihat sendiri.. teknologi manusia! buka mata luas-luas

* UNTUK MEMILIK HASIL KEKAGUMAN YANG TERBAIK
DILARANG SKIP VIDEO DIBAWAH MAHUPUN FORWARD!!!!!!


01



02



03



HEBAT KAN?
hebatnya manusia yang mencipta hebat lagi si pencipta manusia :)

3 maklum balas:

kadirchan said...

hahahahhaa..
lawak siut video 1st dgn 3rd..
tapi kire intelligent gak la manusia dpt reka robot yg ble tindak balas on the spot.
hahahahhahahak..

acituvwxyz said...

real kan sume tu. naek buaian pon boleh. hahahahaha..

ellowevee.ea said...

ahahah...aku paling suka kat video no.3..cam siot jer..

hebat mcm2 leh buat..siap leh shuffle lak tuh..leh men buaian..tapi derang tak pandai men buai..ko ajar laa acit..kesian dow aku tgk..ahahahaha..

lagi satu kan, de part yg terjongket2 tuh..malsih eh nk ckp..ahaha.. ;P