ucapan pertama

|

///photoshop + wacom///


berikut adalah ucapan pertama aku pada pagi hari (7 hari minggu lepas) :

1) isnin 19.01.09 8.40am
"jap jap"
(suruh musam tggu jap sambil perbetulkan kedudukkan moto)

2) selasa 20.01.09 8.30am
"kat hang ada sikat tak?"
(tanya musam tentang sikat merah yang hilang)

3) rabu 21.01.09 8.40am
"mana wallet aku plk dah. musam amik sat kt dlm bilik. aku dah pakai kasut!"
(dalam keadaan kelam kabut nak pi kerja)

4) khamis 22.01.09 8.15am
"hang dok buat apa! haha"
(tegor oat dok dpn laptop. dia tak tido² lagi)

5) jumaat 23.01.09 8.20am
"aku halfday. moto aku tinggai kt annexe"
(cerita kt musam pasal moto. aku halfday. 5pm bas blk penang)

6) sabtu 24.01.09 7.00am
"aaaa?... hmmm... dak lagi"
(mak kejut bangun solat subuh)

7) ahad 25.09
1.0 6.50am
*ayat yang sama hari sabtu
(abah kejut bangun subuh)



apa pula ucapan pertama anda?

*aku nk buat ucapan terakhir sblom tidoq. tp mn leh ingat dowh. padam teruih zzz :P

13 maklum balas:

saya.L-A-N-N said...

tak sangka ang pun main blog gak acit woi. ok. ikut topik ang ni.

ucapan pertama aku.

isnin: menyampahnye da start isnin.
selasa: java x siap lg.. syit
rabu: alamak! da lambat nak p deting! mak wat kan along milo!
khamis: eh mana hp aku? (pg td)
esok n seterusnya. ang pk la sendiri. haha

acituvwxyz said...

nnti ang bg aku list yg sbulan pny :P

iyan said...

aku cuba teka mak ang ckp ape pg subuh tuh...

"ang da semayang subuh belum? nak jadik apa ang nih hah? ni kat KL mesti x semayang kan? !@#$^***)*)(&@#$%%^....."

betul kn?

si.trusk said...

ceh!lempang nak?

Ironi Iris said...

penatnyaaaaaa...
eiiii yarghh....
lambat lagi nak malam pulak....haih..
ish awat yg mlm sat sgt...
aik! dah siang dah...
qelumuih balik ken selimut..(bahsa utagha)

ari ari sama jaaa....
nanti sat ni nak pi jumpa kelain
gila ang nih (sambil menunjukkan jari tgh kat acit)

saya.L-A-N-N said...

wOkey! nnt aku bg list.

acituvwxyz said...

to yan:
hahaha mcm tau2 ja. tp abah aku lg basuh kaw2 la. content tetap sama

to ali:
x nk. nk syugus aje. ke nk logo harimau lg? haha

to oat ironiiris:
gila rare sial ayat 'qelumuih' tu. haha pundek betoi

to lan:
weh agak2 la. aku men2 ja. gila sbulan pny list. tiap2 ari tulih kt diari kot. haha

zharifzakaria said...

woii apsal blog aku tak ramai orangggg..peliaq sungguh!

mai la masuk http://nevermindthefuture.blogspot.com

lidah said...

hahah zarif penis. hahaha weh lama xlepak. next time jumpe kite blowjob ok

saya.L-A-N-N said...

utk mu acit, usahkan list sebln, setiap ucapan aku pd org pun aku bg. =D

acituvwxyz said...

kareem LIDAH tahi
orait2. tpkan.. 3some more fun!

LAN
rileks2 bwk betenang. selawat byk2 huhu

Toad McFroggy said...

hahahah! kire ok ko leh ingat ape yang ko cakap awal pagi.. klu aku setiap hari adalah hari baru. apa yang aku cakap semalam aku dah x ingat dah.. hahahhaha!

acituvwxyz said...

aku sbb dah set kt otak nk tulis kt blog. so kena remind setiap pg la :P