touche!

|
KEBETULAN ATAU PENGARUH?

Intro

ok sebelom tu. TARBABOOWW laaaa.. Transformers 2 : Revenge Of The Fallen bakal bertransformasi kembali pada bulan 6 (june) nih.. kali ni dgr kabar banyak watak² baru diperkenal dan perlihatkan. soundwave ada, dinobots ada, devastator mungkin juga ada. demm supatebaboww!!.. tp jazz x dak. haih geram. kalau ikutkan dalam series kartun. jazz orang kuat optimus prime. tapi dalam movie watak jadi kecik pastu mati awal huh. ultra magnus ntah diam jugak x dengar cerita. tu lagi la orang kuat optimus prime. dah macam kes kurin x dak dalam dragonball the movie. argghhh... ok ok tutup kes

*kumpul duit siap2 weh. nnti kita serang HASBRO!

Revenge Of The Fallen - Trailer

TARBAEK! The Fallen besaq nk mampuih!


RAVAGE (soundwave panther) and the new MEGATRON!
(megatron vehicle mode pic 01 . pic 02 . pic 03)



____________________END
____________________



OK. berbalik pada tajuk entri. TOUCHE!
1st time aku tengok design Transformers 2 terus aku nampak.. eh. Fear Factory!


transformers 2 : revenge of the fallen (2009)


fear factory : archetype (2004)

cuba beza. ada la design dia iras² bukan? huh? ha laa ok hangpa tak nampak beza. aku pon just terbayang gitu² ja. pastu aku belek² lagi transformers nye link bla bla.. aku jumpa yang design yang bawah ni pulak.
design ni adalah design yang sama macam atas. cuma ditouchup by kipas susahmati transformer. design asal kan terlalu dark dan misteri (aku rs tu pic the fallen). so bila ditambah cahaya dan sentuhan kuasa adobe photoshop maka terhasil lah design kt bawah ni. so bila aku tgk.. eh FEAR FACTORY lg!



design touchup by fans : transformers 2


fear factory : demanufacture (1995)

hampir bukan? tak sama jugak. mampuih pi kat ang. malaih aku nk layan lagi. huhu..
klu betoi la. aku rasakan.. designer transformer nih fear factory nya fans kot :P

sesapa yg berminat dgn band industrial/grind/metal/hc nih.. boleh download kat sini..
Fear Factory Discography
Fear Factory Myspace

FEAR FACTORY - CYBERWASTE


Nothing you say matters to us! (x2)
Yuck Fou! :P
Spit your worthless point of view, a cog in the machine
Your damn words are straight up lies, continue to decieve
Nothing you say matters to us! (x2)
You are a virus spreading disease!
Your life is so sad, spreading lies of me!

Nothing you say matters to us! (x2)
Yuck Fou! :P
So your seeds of ignorance you cyberparasite
Seems you say most anything to stab me with your lies
You are a virus spreading disease!
Your life is so sad, spreading lies of me!

You are a virus spreading disease
Your life is so sad, spreading lies of me!

Assume that you know my thoughts

Infect me with your disease

Change your face in front of me

Wishing that you knew the truth
...

Nothing you say matters to us!


*Raymond Herrera drummer fear factory adalah antara salah seorang drummer terbaik dunia. penah bekerjasama dalam pembikinan SONY PLAYSTATION (ps1) sewaktu ketika dahulu dalam susunan muzik ka apa ntah. haha sekian sari berita ringkas.. babai

7 maklum balas:

si.trusk said...

aah sama la..

acituvwxyz said...

13 voices pon cam gini gak kan?

Toad McFroggy said...

huhuh! xsabar siot tunggu transformers 2 ni..
cme yang aku x puas ati tu.. nape soundwave jadi kete jib tu plak.. haih!

acituvwxyz said...

tu kete jip yg ade radio. yg tentera pakai tu. so ok la logik. klu jd radio kecik plk die. kena pijak dah hancur. nk besaq jgk? ok jd pencawang boleh jgk. hahaha...

zharifzakaria said...

tgk ni menarik jugak

http://cache.gawker.com/assets/images/gizmodo/2009/01/Chris_Parks-The_Fleet_of_Doom.jpg"

acituvwxyz said...

zarep zakaria :
pergh setail.. tp tu dah mcm voltron keja pam minyak ja. petronas x dak? UTP leh sponsor maa

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚