cny celebrations @ cm

|

sabtu. lepas panas terik kt pavilion. tengah lepak² tengok diorg bomb. aku mula tengok jam. alamak dah pkul 4.30pm! alahai aku masuk keja 5pm. sempat jugak aku maki dlm hati. haih.. bangun lap2 buntut (duduk kt koridor) kini masa untuk mengucap selamat tinggal kt kawan2. dan seperti biasalah.. dibalas caci maki. apa daa keja pkul5. aku senyum tanda malas nak layan :P lari² ayam sambil memikul ketol² besi berisi pelbagai warna. aku rasa otot-otot aku makin pejal. bagus nih klu selalu. hahaha... ok shit

sampai opis 5pm tepat! seb baek pavilion ngan cm tak jauh sgt. check camera. bateri, memory card. ok suksess bebeh..perfekto. MISI bermula. aku shoot utk program Chinese New Year Celebrations. Kat bawah ni ade la beberapa keping gambar aku amik. 5pm sampai 10pm. huhu tecabot pala lutut aku dowh. haa.. aku ada jmp e-one masa time maghrib gitu.. sempat jugak kami menembak bersama² singa yg menari kt tiang² tu. snap! snap! :D

(*aku dengan e-one tembak (shoot) singa dok menari. bukan aku, e-one dan singa dok menembak bersama². paham?)


















4 maklum balas:

ellowevee.ea said...

acit menari?
jap nak bayangkan...

... ... ...

ranap dow budaya orang cina...ko bukan menari..nati ko jadik bersilat dalam sarung singa tuh...ahahaa...singa versi keding...

chaboaaaaaaattttt...

acituvwxyz said...

x payah bygkan. x kan x penah tgk aku menari kot eppa? tu dlm short film aku ngan noja tu. kt tmn dr ipoh. wakakaka... SENGAL!

mari menari bersamaku diAltar. mahu? agagagaga...

ellowevee.ea said...

nari ngn hang?huh takmo laa..nanti bukan nari, bersilat pulak..

italianMan said...

dasar cine