raja bersiong

|
sori dah lama aku x update. bizi dengan pekerjaan baru barangkali :D dah sebulan lebih aku x bomb. gaji amat lewat. haih.. cobaan. ya waktu ini TLG (another art collective selain 84cube yg aku join. but TLG more to graffiti) tgh rombak graffiti malaysia. dan kami cuba paparkan cara malaysia. x kan asyik nk euro style ke states je kan? So element batik, umah melayu lama bla bla jadi bahan kajian. aku cuba lari dgn batik2 tu suma. aku more to character. dan aku ada comeout ngan sketch.. kali ni cuba bermain dengan hikayat cerita melayu lama.

percubaan pertama watak 'sang kelembai'.. tp sketch ja dah mcm tahi.. huhu.. aku comeout lg dgn another watak 'Raja Bersiong' nyehehe.. research sket kt google. dah agak sedap2.. pap terus sketch.. sblom tu asah pensel pakai gunting. huhu


ntah cmna menjadi plk sketch aku. aura x mandi pg kot :D
(dlm gelas tu darah, fav dia kan...)


10.30pm restoren jalal, tmn sri desa.. seketoi lg kluaq huhu


ada lg 2 3 dozen kt bilik. haih.. kenyang?

aku agak excited td nk bomb. maklumlah dah lm x buat keja nih. ngan color ada byk.. tp ntah cmna. mood hilang. argghhh bomb mcm TAHI. mls aku nk upload. esok2 aku sambung touchup sket. haih.. buat ngan x bernafsu.. mcm ni la jd. arrgghhhhhhhh.... ok aku nk tidoq

4 maklum balas:

Anonymous said...

nice sketch..dah kaler mesti ngam!


si.trusk

acituvwxyz said...

dah try masukan kaler. adehai lemah aku.. hancur

withoutmotive said...

gilo...banyak stok..memang kenyang la cmni..

oRen said...

subject matter yang best.. sangat berpotensi!