THE UNicorn

|



SPACEMAGGOT REBORN!

Hello guys.. i'm back! acit kembali versi digital (spacemaggot).. 2 tahun tak buat vector. pergh sengal abis tangan.. ok lupakan sementara graffiti (mogot). simpan spray sat na. urmm mungkin tak ramai yang tahu aku bermula dengan vector (yang baru follow blog aku). haa ni ha aku dah mai balik. rindu la bebeh...

tajuk spontan. biasa la pop art. x dak makna sgt pon.. janji aku enjoy sudah. ok unicorn.. haiwan mitos. kuda ada tanduk tajam. setengahnya ada yang bersayap. kt tv pon ada dari terkini cerita Merlin, Cave of The Golden Roses hingga ke Abu Hassan Penchuri pon ada. Nama unicorn kena pulak ngan series massive vector aku (THE UN series) huhu.. fully adobe illustrator. kombinasi jentera perang + robot, semi abstrak mungkin.
aaa.. nampak x muka unicorn? comey-comey x dapat la. mcm anjing lapaq pon ada huhu :P what's left?


chaos!!


6 maklum balas:

mikemurano said...

po koba cit..
ni ker vector yg ko rogol hari2 tuh:p

saya.L-A-N-N said...

vector ko mmg best spt biasa!

acituvwxyz said...

mike :
a'ah.. ni yg aku dok rogol2 nih. dpt anak unicorn :P

lan :
wihuu tengkiu

iqx said...

cun. mmg sengal2 tgn buat ni. byk part2 halus tu.

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

kembali mengganas dgn vektor!!! tu dia!!! unicorn kuda bertanduk, biasa yg berkepak dipanggil Pegasus. :)

withoutmotive said...

dari aritu aku dok belek2 carik meka unikon ni..last2 nampak gak...semat!