TV3 Graff Jam

|

TV3 25 tahun Inspirasi Hidup Ku
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
20.o6.09 | 1pm-8pm


pucuk paku ulam pegaga
(makanan mentah masyarakat melayu)

Nippon Pylox Spray Paint
Sea Blue, Crystal Blue, Deep Blue, Yellow, Chrome Yellow, Tangerine, Red, Vermillion, Monsa Red, Fruchia, Tropicana, Turqoise, Pure White, Black Flat

last minit punya job. 2 hari sebelom event baru dapat offer. terima kepada theyart studio, kioue tss dan tv3.. 20 graffiti artist yang join. aku sendiri, Kioue tss, They, Sheiko, Bibichun, Amy Medea, Damis, Nenok dan rakan-rakan PW, VLT, Mileo9, Nas-El, Germs, Jeng, Snozze, Why, Skore, A'80s.. haa Kenji Black Fryday pon ade dtg overlap skore pny. hoho..

Hari yang seronok walaupon panas terik tapi sangat enjoy. 1st time crowd tersangat ramai. ada orang amik gambar tengah bomb, aku bergambar ngan family mana ntah pon ada. 4x pulak tu. haha.. layankan sudah. dan seperti biasa aku buat muka pelik-pelik. nyirap je depa.. sori ya makcik, akak semua.. :P seronok.. at least depa dah tak pandang hina kat graffiti nih. nah amik ang seketoi2 kami buat depan mata :D ada yang bertanya ini competition ke? study kat mana buat graffiti nih? student LKW ke? huhu... eee geli aku

ok lagi satu. wall 8x8.. ada 1 je tangga. itu pon amy kebas kt tv3. pastu nak share 20 orang. demmmm..


untuk lebihan gambar sepanjang event.. boleh berkunjung di URL ni Tv3 Graff jam
terima kasih kepada saudara AztTheSpastick
(TLG official photographer)

*panas terik, makan 1 ketol bun, 1 botol mineral dan 14 botol spray pelbagai warna.
sekian