Channel 180. ASTRO

|


Thanks kt Joe ngan Wan dari RTM yang panggil aku untuk shot video nih.
Sori jugak aritu kelam-kabut sket pasal nak p kenduri najib plus mintak cuti lambat :P



Perbualan kami __________________

Mohd Joharuddin Bharum: Ko bleh soh orang buka astro kalau nak tengok graffity tu channel 180
acit: dah start ka?
Mohd Joharuddin Bharum: dah..
Mohd Joharuddin Bharum:
acit: hehehe thanks
acit: ada video?
Mohd Joharuddin Bharum: tapi aku x letak gambo ko detail sangat laa.. superduper boss aku soh aku cut
acit: x pe
acit: janji ade work
Mohd Joharuddin Bharum: ye la.. dia play setiap 3 jam kalau xsilap aku
acit: wihuu..
acit: ni nk kena gtau mak abah aku nih
acit: hahaha riuh2 sket wakaka
acit: org kpg suka
Mohd Joharuddin Bharum: channel 180 tau.. anyway kalau xdapat kena update astro kat setting
acit: nnti aku aku sapot 1 penang sapa yg x dak astro
acit: wakaka..
Mohd Joharuddin Bharum: hahaha..


_______________________________________


ekeceli aku x berapa puas hati sgt dengan work aku tu..
nk je aku g touchup lagi. huhu.. korg ok. aku ok la. lgpon dah gelap. haih rugi aku..
Apa-apa pon. Thanks

7 maklum balas:

J MAIDEN said...

wiwwit
slebriti dahh podacit nieh
krkrkr

adamLUBA said...

wah wah!
semakin tinggiiiiiii~

p/s: umah aku kt jelutong tak dak astro..hehehe!

Anonymous said...

wah! acit jadik jadik jadik weiii... bravo tepuk2 kaki tangan seiring sejalan ni... yihaaa... cakpong cakpong pongcak pongcak... ewah menuju puncak....

Siti Hana said...

hehe.. tau ke spe komen tu.. aku arr kakak yg paling sweet kat opes ni hah...umminyer siti fatimah daa... ahaks... larikkkkk....

zharifzakaria said...

bila ang nak pasang astro kat umah ni? kami teringin gak nak tengok setiap 3 jam, tunggu ang ja

Sue Anna Joe said...

kena pasang alarm

acituvwxyz said...

nnti aku psgkan astro kt itudio studio ang :P

leh tgk ramai2. ahaha