Just Wrytin' My Name

|

just wryting my name

m o g O t

Nippon Pylox Spray Paint
Red, Monsa Red, White, Chrome Yellow, Tangerine,
Fuschia, Blue Clover, Ocean Blue, Crystal Blue, Black




Oh tajuk tiada kena mengena dgn event graff 'just writing my name' kt bangkok. sekadar amik aura ja :P Ya semua. Sg.Kelang telah kembali!!! kami kembali dengan lebih KEBABOOMMM!! maybe ini baru fasa pertama dalam sudut kepulangan. sembur² dulu.. pastu nnti 'PRODUCTION'. more to team work (berbentuk tema) kasi naaaiiss punya. AUMM!

______________________________________________


Jumaat. Hujan lebat.. aku tak pi kerja. tu starting dia. then aku jmp Why ngan Azrie. "weh jom bomb mlm ni" aku pon angguk je la. haha.. cans tengah banyak. sebarkan text signal versi frekuensi pada telefon bimbit rakan2. 12am Sg.Kelang meet up.. graffiti artist yang isi attendent malam tu antaranya.. Organizer Mistawhy dan Azrie, aku seniri, Damis, The Kioue, Tha-B, Bibichun, Snozze, Nas-El, Seac dan rakan2 termasuk jurugambar rasmi kami AztTheSpastick :D

Mogot kembali dgn versi 'tebalik' . work aku kat sg klang suma macam tu dan kali ni ditambah nama dibelakang. 1st time juga aku main shading. 'the return' la katakan. nafas baru beb :)
sebelom ni work aku more to 2D ala² flying fortress, orkibal, etc...





masa shot gambar ni ngan Why dari stesen LRT. ada brader PUTRA tegor..
"ini baru lagi ni.. baru lagi. semalam tak de lagi. pagi tadi baru nampak"
haha dia tak tau yang di besembang dengan budak² yang sembor dinding tu. Urm mungkin juga pada waktu tu aku pakai T-Shirt DBKL. hahaha hahaha...



___________________________________________


semlm kitorg bomb lagi. tapi x sempat nak habiskan sebab hujan. nnti aku sambungkan then UPDATE kat blog ni. Sekian Terima Kasih

7 maklum balas:

zharifzakaria said...

kemas tapi tak best.


tak best sebab tak ajak aku demit! aku tengah takdak pc ni.. rasa nak menconteng kat medium lama balik membuak-buak.. ang pulak bakar dengan work baru..worgghhh!! *geget mouse*

adamLUBA said...

acit..hang sembur siang ka?
perhh gilaaa kentang!!!!

aku selalu teringin nak tengok orang sembur dingding nih..
tp selalunya..bila sampai dah siap!
hampeh tull..
dapat tgk masa kt poli dulu jaa..
tu pun sbb si don~ ni membat demo..tp atas playwood..aku nk nengok atas dingding..aalalalalal

p/s: mai balik buat kt penang plak!
penang kosong lagi nehh!!!

ShiNoBi said...

best bro!!
ade shading lebih best berbanding ngan yg lepas,
much respect!

mustang! said...

pukimak acit!
word verification : poemoki

Aidilangelo said...

hg semborkan gambo shaq buleh x cit?





bolos saja dindeng itoooo!!!!

acituvwxyz said...

zarep: kamon weh. pa brg monitor, canvas suma. dinding la wei.. haha

adam: aku dok survey2 gak kt penang. kt umah penempatan tsunami kt feringghi. mcm tebiaq ja.

shinobi: thanks bro.. bila nk turun KL lg bomb sm2? ;)

musang: bila nk update blog ang bangsat??

aidil: aku dah delete la. najib simpan dowh. simpan sampai tua. nk tunjuk kt ank cucu shark. atok dulu RARE nk mampos langgar hukum alam. haha

adamLUBA said...

hoho! hoh! situ..tau tau!
nanti hang balik buat laa..
tewingin gak nak nengok..
dapat nengok masa proses tu secara live pun jadiiiii laaahhh!!